ОП має чіткий план проведення місцевих виборів по всій Україні — Єрмак

ОП має чіткий план проведення місцевих виборів по всій Україні — Єрмак

Укрінформ
В Офісі Президента є чіткий план для того, щоб наприкінці жовтня вибори могли відбутись по всій території України.

Про це сказав на брифінгу керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

“Це наша мрія... Було б логічно, якщо б вибори були проведені на всій території України. Тому що сьогодні Донбас, як і Крим є територією України. Але є умови, без виконання яких це неможливо”, - сказав він.

Єрмак зауважив, що українська сторона готова виконати всі домовленості, які були досягнуті у Парижі.

“У нас є чіткий план, що повинно відбутись для того, щоб наприкінці жовтня вибори могли відбутись по всій території України відповідно до українських законів. Я не став би говорити про якісь компроміси, компроміси безумовно можуть бути під час перемовин. Але...я хочу додати, що я готовий і буду це робити. Говорити зі всіма патріотичним адекватними розумними силами у цій країні”, - підкреслив він.

Єрмак зауважив, що “якщо треба буде 10 -20 разів повторити що таке формула Штаймаєра, або який у нас план, я готовий говорити з усіма. Але повинні бути сили дійсно патріотичні і налаштовані на інтереси України”.

Читайте також: Єрмак розповів, як відбудуться вибори на Донбасі

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю заявив, що у нього є відчуття можливості проведення виборів на Донбасі восени цього року одночасно з місцевими виборами у всій країні, але не виключає заморожування конфлікту.

Нагадаємо, що чергові місцеві вибори мають відбутися 25 жовтня 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-