Разумков увечері збирає голів фракцій на нараду

Разумков увечері збирає голів фракцій на нараду

Оновлено
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков збирає голів парламентських фракцій на нараду увечері 3 лютого.

Про це він оголосив під час засідання Погоджувальної ради парламенту в понеділок, відповідаючи на прохання голови фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я пропоную сьогодні на 9 годину ввечері можемо зібратися... Тому що до цього часу графік розписаний, я думаю, що у всіх. Якщо немає заперечень, о 21-й запрошую до себе голів фракцій, співголів фракцій. І з аналогічною пропозицією звертаюся до представників Кабінету міністрів", - сказав Разумков.

Читайте також: Стефанчук розповів, як готують до внесення у Раду законопроєкт про референдум

Спікер також попросив дізнатися, чи буде можливість у Прем'єр-міністра Олексія Гончарука долучитися до наради.

Разумков додав, що це робоча нарада в кабінеті Голови ВР "без піар-складової".

Пізніше спікер повідомив, що всі колеги знайшли час на 21-ту годину зібратися на нараду. Разумков зауважив, що на нараді будуть присутні перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, віцеспікер Олена Кондратюк, голови парламентських фракції і груп, а також Прем’єр-міністр Олексій Гончарук, міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель, міністр фінансів Оксана Маркарова і віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба.

Перед цим Тимошенко під час виступу на Погоджувальній раді вимагала у Размкова зібрати позачергову нараду з керівниками фракцій, "з урядом і бажано з Президентом", зокрема, через підвищення заробітних плат чиновників та зростання тарифів, а також через те, що "запланували на сесію декілька законів, які полегшують передачу українських ресурсів іноземним глобальним гравцям".

Фото: пресслужба ВР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-