Труба не згоден з негативною оцінкою діяльності ДБР під його керівництвом

Труба не згоден з негативною оцінкою діяльності ДБР під його керівництвом

Укрінформ
Ексочільник Державного бюро розслідувань Роман Труба заявляє, що висновок про провальну роботу цього органу зробили без аудиту.

Про це Труба повідомив у Telegram.

"Вже прозвучав та найближчими місяцями, думаю, постійно буде звучати меседж про те, що команда ДБР не впоралася з роботою. Подібний висновок зроблено новою керівницею на підставі декількох днів перебування на робочому місці, без жодного аудиту або хоча б поданих звітів керівників структурних підрозділів", - написав Труба.

Він стверджує, що цими днями відбувається розподіл працівників за принципом «свій» та «чужий», де чужих «звільняють під конвоєм, а критерій професійності виявився не важливим».

"Це свідчить про єдине: інтереси ДБР для нового керівництва – не важливі, головне – довести свою значимість. Задля цього можна нехтувати репутацією органу, репутацією керівників управлінь та роботою працівників", - вважає Труба.

Як повідомлялося, напередодні, 1 січня, нове керівництво ДБР заявило, що Державне бюро розслідувань за підсумками 2019 року не впоралося з першочерговими завданнями та викликами.

"Під час ознайомлення з його роботою встановлено суттєві порушення як у організації діяльності підрозділів, взаємодії з правоохоронними органами, так і кадровим та технічним забезпеченням", - наголошувалося у повідомленні.

Читайте також: У ДБР вважають, що не впоралися зі своїми завданнями в 2019 році

Нове керівництво ДБР запросило громадськість і колег для конструктивного обговорення шляхів подолання кризових явищ, підвищення ефективності роботи слідчих та оперативних підрозділів.

Президент Володимир Зеленський 27 грудня звільнив з посади директора ДБР Романа Трубу і призначив в.о. керівника Ірину Венедіктову. Вона очолюватиме відомство до завершення конкурсу, під час якого кадрова комісія обере нове керівництво ДБР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-