Фейкові органи

Фейкові органи "Л/ДНР" загрожують миру і мають бути розпущені – Штати в ОБСЄ

Укрінформ
Нелегітимні органи так званих "народних республік" на Донбасі є загрозою для мирних зусиль і мають бути розпущені до того, як на території ОРДЛО проведуть будь-які вибори. 

Про це заявив політичний радник Місії США при ОБСЄ Грегорі Макріс на засіданні Постійної ради ОБСЄ у четвер, 14 листопада, у Відні, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"11 листопада виповнився рік з часу фіктивних виборів, проведених так званими "народними республіками" на сході України. Російська пропаганда, спрямована на переконання в легітимності цих органів через "референдуми" на Донбасі та в Криму, не мала успіху. Незаконна влада, створена цими фіктивними "виборами", є загрозою мирним зусиллям на сході України. Перед тим, як на Донбасі можуть бути проведені будь-які законні вибори, ці нелегітимні корумповані органи повинні бути розпущені", - заявив він.

Читайте також: До виборів на Донбасі не можна залучати представників "Л/ДНР" – Україна в ОБСЄ

Як повідомляв Укрінформ, Постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні Євгеній Цимбалюк під час засідання Постійної ради ОБСЄ в четвер, 14 листопада, у Відні також наголосив на тому, що призначені Росією під час фейкових "виборів" керівники т.з. "ЛНР" та "ДНР" не можуть бути залучені до організації та проведення місцевих виборів в окупованих районах Донбасу, які проходитимуть за українським законодавством.

За його словами, ці особи не представляють місцеві громади на окупованих частинах Донбасу "і залишаються ким вони є – членами російських окупаційних адміністрацій у Донецьку та Луганську".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-