Зеленський зустрівся з послами G7 — говорили про корупцію та реформи

Зеленський зустрівся з послами G7 — говорили про корупцію та реформи

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський зустрівся з послами країн “Великої сімки” та обговорив з ними перебіг українських реформ.

Про це повідомляє Офіс Президента.

“Президент Володимир Зеленський провів зустріч з послами країн “Великої сімки” (G7). Співрозмовники обговорили перебіг реформ в Україні”, - йдеться в повідомленні.

Президент підкреслив, що робота ведеться в декількох напрямах, зокрема над ухваленням і втіленням законів, які часто непопулярні, але важливі для покращення економічного клімату в Україні.

В ОП наголосили, що окрема увага під час зустрічі була зосереджена на боротьбі з корупцією. Учасники детально обговорили також судову реформу, зокрема імплементацію закону щодо діяльності органів суддівського врядування.

Читайте також: Зеленський обговорив Nord Stream 2 із Туском

Під час зустрічі йшлося і про участь міжнародних експертів у формуванні нового складу Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та Комісії з питань доброчесності та етики при Вищій раді правосуддя.

“Готовий до діалогу та дискусії. Ми не втрачаємо часу й робимо все, щоб справді змінити країну”, – наголосив Президент.

Як зазначається, в участь у зустрічі також узяли керівник Офісу Президента Андрій Богдан, його заступники Андрій Смирнов, Юлія Ковалів та Ігор Жовква.

Фото пресслужби Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-