Гончарук: Досі є

Гончарук: Досі є "товарищі", які ходять владними кабінетами й намагаються домовитися

Укрінформ
Досі є “окремі товарищі”, які продовжують ходити владними кабінетами, та намагаються про щось “домовитись”. І дивуються, що у них нічого не виходить.

Про це у Facebook розповів Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

“Так, ще є окремі товарищі, які продовжують ходити владними кабінетами, намагаються про щось «домовитись».. Дуже дивуються, що у них нічого не виходить! Ці люди просто не хочуть, щоб Україна розвивалась, їм зручно жити в тіньовій країні схематозів”, - написав він.

“Знаєте, зараз Україна — це місце, де минуле зустрілось з майбутнім. Зустрілось, щоб назавжди попрощатись”, - додав очільник уряду.

Гончарук нагадав, що у своїй Програмі дій Уряд запропонував українському суспільству “такий контракт: всі наші доходи ми будемо ділити 70 на 30. 70% доходів — на користь майбутнього — інфраструктуру, енергозбереження та людський капітал. 30% на «побутові» витрати держави”.

Читайте також: Гончарук вважає, що Милованова намагаються дискредитувати

Для цього потрібне стрімке економічне зростання. “Досягти його можна просто — скасувати “совкові” заборони та відкрити ринок землі, модернізувати трудові відносини, продати півтори тисячі непрацюючих держпідприємств, викоренити корупцію на митниці та не тільки на митниці”, - наголосив Гончарук. Та підкреслив, що в уряді готові нести цю відповідальність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-