"Турборежим" ВР скоро закінчиться, з першочергового пакету лишилося небагато - Разумков

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не виключив, що після прискореного режиму ухвалення всіх законопроєктів із пакету першочергових парламент перейде до звичайного режиму роботи.

Про це він розповів в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”.

“Думаю, що це була хороша пропозиція від уряду. І Верховна Рада скористається цією порадою. Ми й самі говоримо про те, що у нас є пакет першочергових законопроектів, які були визначені президентом як невідкладні ще 29 серпня. Майже весь перелік питань ми опрацювали. Нам залишилося небагато з цього пакету. А далі перейдемо до звичайного режиму роботи”, - відповів Разумков на запитання, чи дослухається ВР до пропозицій прем’єр-міністра уповільнити "турборежим" і бути більш прогнозованим.

Читайте також: Разумков назвав умови проведення виборів на Донбасі

Водночас спікер висловив сподівання, що законопроєкти, які пропонуватимуть народні депутати, уряд, Офіс Президента, будуть якісними.

“Я сподіваюсь, що найближчим часом така можливість з’явиться ще й у народу України. Саме таку пропозицію ми відправили для розгляду до Конституційного Суду. Маю надію, що її визнають конституційною, повернуть нам, і Верховна Рада зможе розглядати цю ініціативу”, - нагадав Голова ВР щодо проекту закону про надання законодавчої ініціативи народу.

Як повідомлялося, Верховна рада 9-го скликання розпочала роботу 29 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-