Суд обирає екснардепу Пашинському запобіжний захід

Суд обирає екснардепу Пашинському запобіжний захід

Фото
Укрінформ
Печерський райсуд Києва обирає екснардепу Сергію Пашинському запобіжний захід у справі заподіянні громадянину В'ячеславу Хімікусу тяжкого тілесного ушкодження.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, на судовому засіданні присутні сам колишній посадовець і його адвокат Андрій Федур.

До суду прийшов колишній секретар РНБО Олександр Турчинов.

Головуючою у даній справі виступає суддя Олеся Батрин.

Читайте також: Пашинський вважає оголошену йому підозру "помстою Портнова"

На початку судового засідання прокурор висловив клопотання про обрання Пашинському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права на внесення застави.

Як повідомлялося, слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань повідомили про підозру колишньому народному депутату України у заподіянні громадянину тяжкого тілесного ушкодження.

Читайте також: ДБР оголосило підозру Пашинському

Як було встановлено досудовим розслідуванням, 31 грудня 2016 року на території Київської області відбувся словесний конфлікт між народним депутатом та громадянином. Під час нього народний депутат дістав власну зареєстровану вогнепальну зброю (пістолет марки Glock-19) та вистрілив чоловіку в ліву ногу.

Суд над Пашинським / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Як наслідок, громадянин отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального осколкового перелому стегнової кістки лівої ноги. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, завдані тілесні ушкодження є тяжкими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-