Колишній власкор Укрінформу став речником Кулеби

Колишній власкор Укрінформу став речником Кулеби

Укрінформ
Колишній кореспондент Укрінформу в Нью-Йорку Георгій Тихий став речником віцепрем'єр-міністра з європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитра Кулеби.

Про це Кулеба написав на своїй сторінці у Facebook.

"Гоша Тихий, журналіст і людина правильних цінностей, якось написав мені в Twitter, що йому потрібні нові виклики і загрози. Я написав йому, що їх в мене є. І ось Гоша залишив Нью-Йорк та Укрінформ, і ми тепер команда. Він речник людини з довгою посадою, тобто мене", - зазначив Кулеба.

Читайте також: Кулеба: Ми йдемо в ЄС, навіть якщо там над цим і не замислюються

Зі свого боку, Тихий підтвердив, що тепер працює з Кулебою.

"Хочу одразу повідомити: MEDIA ARE WELCOME! Колеги, зі всіма будемо на зв'язку та у плідній співпраці. Без ЗМІ не буде потужної демократичної держави, а саме такою ми всі, гадаю, хочемо бачити нашу рідну Україну. Тому - звертайтеся... Відповідати буду за можливості оперативно - зараз напружені перші дні, тому прошу поставитися з розумінням", - зазначив він.

Тихий — випускник Національного університету "Києво-Могилянська академія". Журналіст. Раніше працював, висвітлюючи українські події для ARD, Громадського телебачення Німеччини.

З кінця 2018 року працював власним кореспондентом Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ" у Нью-Йорку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-