Україна хоче розширення військово-медичного співробітництва з ФРН - Загороднюк

Україна хоче розширення військово-медичного співробітництва з ФРН - Загороднюк

Фото
Укрінформ
Міністр оборони України Андрій Загороднюк та Надзвичайний і Повноважний Посол ФРН Анка Фельдгузен обговорили шляхи розвитку співробітництва між оборонними відомствами двох країн.

Зутсріч відбулась у вівторок, 1 жовтня, повідомляє Урядовий портал.

"Міністр оборони подякував за послідовну політичну, матеріальну та дорадчу підтримку України з боку Німеччини. Зокрема, він високо оцінив діяльність уряду ФРН щодо організації лікування та реабілітації військовослужбовців Збройних сил України у медичних закладах бундесверу, зауваживши, що вітчизняне оборонне відомство зацікавлене у продовженні та розширенні спільної роботи у галузі військово-медичного співробітництва", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Загороднюк очікує, що Міноборони отримає більше ніж 102,5 мільярда

Зазначається, що Загороднюк поінформував німецьку делегацію про пріоритети своєї діяльності на посаді міністра оборони України, запевнивши у незмінності обраного євроатлантичного курсу держави.

Під час зустрічі також наголошувалося на можливості розширення двостороннього співробітництва у галузі освіти і підготовки військових. У цьому контексті сторони підкреслили важливість обміну досвідом та практичними навичками між збройними силами обох країн.

Анка Фельдгузен привітала Загороднюка із призначенням на посаду міністра оборони України та висловила сподівання на подальші дружні і конструктивні взаємовідносини. Вона також поділилася своїми враженнями про поїздку до району проведення операції Об’єднаних сил.

Читайте також: Загороднюк прокоментував питання підпорядкування Укроборонпрому

Як повідомляв Укрінформ, 29 серпня Верховна Рада ІХ скликання призначила Андрія Загороднюка міністром оборони України. За відповідне рішення проголосували 314 народних депутатів.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-