Рада може розглянути проєкт про спецкомісію з питань ветеранів у середу - Разумков

Рада може розглянути проєкт про спецкомісію з питань ветеранів у середу - Разумков

Укрінформ
Верховна Рада вже на засіданні в середу може розглянути проєкт постанови щодо створення Тимчасової спеціальної комісії з питань ветеранів.

Про це повідомив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час засідання Погоджувальної ради в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На минулому тижні ми підготували проєкт постанови щодо створення Тимчасової спеціальної комісії з питань ветеранів. І я думаю, що цього тижня, можливо навіть завтра, ми зможемо розглянути його на пленарному засіданні Верховної Ради України та ухвалити відповідне рішення", - сказав Разумков.

Спікер також зазначив, що для включення до порядку денного будуть пропонуватися перехідні законопроєкти й ті, які були запропоновані різними політичними силами.

"Були листи від "Опозиційної платформи — За життя", "Батьківщини", "Європейської солідарності", "Голосу" та інших народних депутатів, які пропонували законопроєкти до розгляду та включення в порядок денний. Вони були направлені до комітетів Верховної Ради України та зараз там опрацьовуються. Я звертаюся до голів комітетів: ретельно опрацювати ці питання та максимально, наскільки це можливо, включити законопроєкти до порядку денного сесії і, можливо на цьому тижні, теж включити до порядку денного засідань Верховної Ради України", - сказав Разумков.

Голова ВР наголосив на важливості роботи в комітетах для опрацювання законопроєктів до першого та другого читання.

Читайте також: Разумков сказав, коли Рада візьметься за Програму діяльності уряду

Разумков також закликав народних депутатів не зловживати своїми депутатськими можливостями та не блокувати роботу Верховної Ради.

Як повідомлялося, 28 серпня підтотовча підгрупа ухвалила рішення про створення Тимчасової спеціальної комісії з питань ветеранів у Верховній Раді, яку очолить представник партії "Європейська солідарність" Яна Зінкевич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-