Суд знову візьметься за звільнення Шевчука з КСУ

Суд знову візьметься за звільнення Шевчука з КСУ

Укрінформ
Окружний адміністративний суд Києва поновив провадження у справі за позовом Станіслава Шевчука щодо його звільнення з посади судді Конституційного суду України та 7 жовтня проведе підготовче засідання.

Про це інформує пресслужба суду.

"Окружний адміністративний суд міста Києва поновив провадження у справі за позовом Станіслава Шевчука до Конституційного суду України щодо його звільнення з посади судді КСУ та призначив на 7 жовтня підготовче засідання у даній справі", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що раніше суд зупинив провадження у справі до вирішення заяви про відвід судді, яку було подано представниками відповідача. Вивчивши дану заяву, суд дійшов висновку про її необґрунтованість та ухвалив відмовити у її задоволенні.

Читайте також: Рада направила до КСУ зміни до Конституції щодо дострокового позбавлення депутатів мандата

Повідомляється, що Станіслав Шевчук у своєму позові просить суд визнати протиправними дії Конституційного Суду України щодо незаконного його звільнення з посади судді КСУ.

Також позивач просить визнати протиправною та скасувати Постанову Конституційного суду України, що була ухвалена 14 травня про його звільнення з відповідної посади судді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-