КВУ назвав депутатів

КВУ назвав депутатів "Слуги народу", які пропустили найбільше голосувань Ради

Укрінформ
У фракції "Слуга народу" 13 депутатів пропустили третину і більше голосувань у Верховній Раді без поважних причин.

Про це повідомляється на сторінці КВУ у Facebook.

"Серед фракцій та груп ВР найчастіше брали участь в голосуваннях (натискали "за", "проти" чи "утримався") депутати "Слуги народу". Упродовж вересня в середньому голосували 88% депутатів СН. Однак у фракції "Слуга народу" є низка депутатів, які частіше за інших ігнорували голосування Ради. Так, 13 депутатів пропустили третину і більше голосувань Ради", - зазначається в повідомленні.

За даними КВУ, депутат Олександр Дубінський взяв участь лише в 35% голосувань парламенту, Дмитро Гурін – у 35%, Едуард Прощук – у 52%, Юрій Заславський – у 55%, Ольга Василевська-Смаглюк – у 60%, Олександр Ткаченко – у 61%, Ірина Верещук – у 66%, Ганна Бондар – у 67%, Михайло Радуцький – у 67%, Микола Галушко – у 67%, Олег Дунда – у 68%, Анастасія Красносільська – у 69%, Давид Арахамія – у 70% голосувань.

Зазначається, що офіційно депутати пропустили голосування без поважних причин, таких як хвороба чи відрядження.

Читайте також: Комітет виборців вважає, що для розпуску ЦВК немає об’єктивних підстав

Показники участі в голосуваннях інших фракцій, за даними КВУ, є такими: "Голос" - в середньому голосувало 79% депутатів, "Європейська солідарність" - 71%, "Батьківщина" - 48%, група "За майбутнє" - 46%.

Найчастіше ігнорували голосування Ради депутати "Опозиційної платформи – За життя" (в середньому голосували 25% депутатів).

Загалом у вересні було проведено 373 голосування Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-