Олена Зеленська відвідала щорічний обід перших леді в ООН

Олена Зеленська відвідала щорічний обід перших леді в ООН

Фото
Укрінформ
У рамках візиту Президента України Володимира Зеленського до США для участі в 74-й сесії Генасамблеї ООН дружина глави Української держави Олена Зеленська взяла участь в обіді перших леді Fashion 4 Development (F4D).

Про це повідомляється у середу на сайті глави держави.

"Fashion 4 Development – глобальна платформа, заснована на підтримку Цілей розвитку тисячоліття Організації Об'єднаних Націй та ініціативи ООН "Кожна жінка, кожна дитина". Перші леді, посли ООН, дипломати та громадські діячі з понад 100 країн світу щороку збираються, щоб зміцнити співпрацю між дипломатією та модою на благо жінок і дітей в усьому світі й відзначити заслуги дизайнерів та інших представників модної індустрії за їхню гуманітарну роботу і внесок у позитивні соціальні зміни", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Зеленський уже зустрічався з Трампом напередодні перемовин

Зазначається, що цього року почесну медаль присуджено президенту Франції Еммануелю Макрону, який виступив рушійною силою у формуванні принципів стійкої екологічної моди – "Пакту про моду" і включенні моди до порядку денного G7.

Нагород також удостоєні Абріма Ервія та Розаріо Довсон, засновниці Studio 189, Карла Соццані, президент Фонду Алайї та засновниця 10 Corso Como, та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-