Данилюк розповів канадській делегації про реформу СБУ та Укроборонпрому

Данилюк розповів канадській делегації про реформу СБУ та Укроборонпрому

Фото
Укрінформ
Під час зустрічі секретаря РНБО Олександра Данилюка з канадською делегацією сторони обговорили стан імплементації реформ силових органів України, зокрема, СБУ, Нацполіції, а також реформування концерну "Укроборонпром".

Про це повідомляє пресслужба Радбезу.

"Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк провів зустріч із канадською делегацією з питань оцінки та підтримки впровадження реформ у сфері безпеки і оборони України на чолі з послом Канади в Україні Романом Ващуком. Під час зустрічі сторони обговорили стан імплементації реформ силових органів України, зокрема, Служби безпеки України, Національної поліції, а також реформування державного концерну "Укроборонпром", - йдеться в повідомленні.

За словами Данилюка, завдяки запланованим істотним змінам РНБО України стане провідною державною інституцією, яка розроблятиме концепції забезпечення національної безпеки в усіх сферах, а також координуватиме роботу інших держорганів у сфері нацбезпеки та наглядатиме за реалізацією відповідних рішень.

Олександр Данилюк провів зустріч з делегацією та посольства Канади в Україні / Фото: rnbo.gov.ua

"Передовсім, маємо відійти від моделі ситуативного реагування на загрози. Важливо системно аналізувати та прогнозувати потенційні кризи. Для цього уже працюємо над стратегію, яка б комплексно відповідала на ключові виклики сьогодення", - сказав секретар РНБО.

Читайте також: Данилюк про Укроборонпром: Буде серйозна оптимізація зі зміною акціонера

Як зазначається, представники делегації на чолі з Романом Ващуком поділилися досвідом реформування силових органів у Канаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-