Позов Богдана до “Схем”: суд відклав засідання у справі про захист честі і гідності

Позов Богдана до “Схем”: суд відклав засідання у справі про захист честі і гідності

Укрінформ
Шевченківський райсуд столиці відклав підготовче засідання у справі за позовом глави Офісу Президента Андрія Богдана до журналістів програми “Схеми”.

Відповідна інформація оприлюднена на сторінці суду у Facebook.

“19 вересня 2019 року відкладено підготовче судове засідання у справі за позовом Богдана Андрія Йосиповича до ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія Україна», Седлецької Н.Ю., Савчука М.В., Єгошиної В.А. про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що головуючий суддя задовольнив клопотання представника відповідачів про відкладення підготовчого судового засідання у справі з метою забезпечення права на підготовку та подачу відзиву на позовну заяву. Наступне підготовче засідання призначено на 1 жовтня о 15 год.

Читайте також: Зеленський оголосив догани двом заступникам Богдана

Як повідомляв Укрінформ, 20 серпня керівник Офісу Президента України Андрій Богдан звернувся до Шевченківського районного суду міста Києва з позовом про спростування недостовірної інформації, поширеної 11 та 12 квітня 2019 року у випуску програми "Схеми. Корупція в деталях".

Богдан у позові до журналістів програми "Схеми" та НСТУ просить спростувати інформацію про нібито перетин ним 11 разів білоруського кордону за 2018 — початок 2019 року та шість перетинів російського кордону із 2014 року.

До цього Богдан намагався вирішити спір із журналістами мирним шляхом, повідомила пресслужба ОП на інформаційний запит Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-