У наступній ЦВК не всі обличчя будуть

У наступній ЦВК не всі обличчя будуть "новими" - депутат

Укрінформ
У новий склад Центральної виборчої комісії можуть бути переобрані деякі члени, які вже працювали у ЦВК.

Таку думку висловив народний депутат від фракції "Батьківщина" Іван Крулько під час виступу на щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES), яка проходить 12-14 вересня у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За моїм відчуттям, не всі члени Центральної виборчої комісії нової будуть новими обличчями. Мені здається, що дехто з тих, які зараз працювали, вони будуть переобрані і в наступну ЦВК", - сказав Крулько, але підкреслив, що це його "особисте відчуття".

Парламентарій переконаний що такий варіант формування Центрвиборчкому зможе забезпечити "баланси" в роботі нової ЦВК.

Читайте також: Голова КВУ виклав свою версію представництва фракцій у новій ЦВК

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 13 вересня ухвалила постанову "Про дострокове припинення повноважень всього складу Центральної виборчої комісії". Постанова набирає чинності з дня її ухвалення.

Відповідно до закону “Про Центральну виборчу комісію” депутатські фракції у Верховній Раді не пізніше наступного дня після дострокового припинення повноважень всього складу комісії подають Президенту пропозиції щодо персонального складу Комісії. На підставі цих пропозицій Президент протягом трьох днів вносить до парламенту подання щодо персонального складу ЦВК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-