Президент Фінляндії відвідав Раду

Президент Фінляндії відвідав Раду

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков зустрівся з Президентом Фінляндії СауліГолова Верховної Ради Дмитро Разумков зустрівся з Президентом Фінляндії Саулі Нііністьо у Верховній Раді і подякував за політичну та економічну підтримку.о у Верховній Раді і подякував за політичну та економічну підтримку.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я дуже радий вітати Вас у стінах вищого законодавчого органу нашої держави. Я вдячний Вам і Вашій державі за ту підтримку, яку надаєте Україні як в політичному, економічному плані, у плані міжнародних відносин і в рамках тієї співпраці, яку ми спостерігаємо вже багато-багато років", - сказав Разумков.

Зустріч Дмитра Разумкова та Саулі Нііністьо в Києві / Фото: Геннадій Мінченко, Укрінформ

Нііністьо, у свою чергу, подякував Разумкову за можливість поспілкуватися щодо двосторонньої співпраці та підтримки, яку Фінляндія буде забезпечувати для України.

Президент Фінляндії додав, що радий бути у Верховній Раді України.

Читайте також: Разумков подякував президенту Естонії за позицію щодо України

"Це, напевно, найбільш цікаве для нашого відвідування місце. Оскільки щойно ми приїхали, ми почули як гучно гуде зала, бо там відбувається пленарне засідання. Отже, робота йде в дуже жвавому режимі. І протягом нашого візиту ми також побачили, що планів буде багато, і так само дуже багато волі на реалізацію таких планів", - сказав Нііністьо.

Як повідомлялося, Президент Фінляндської Республіки Саулі Нііністьо 12-13 вересня перебуває в Києві з офіційним візитом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-