Посол Франції розповів про зустріч із Зеленським

Посол Франції розповів про зустріч із Зеленським

Укрінформ
Між Україною і Францією наразі встановилися щирі і довірчі стосунки на рівні лідерів держав і народів.
Про це заявив журналістам у середу, 11 вересня, посол Франції і Україні Етьєн де Понсен, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я щойно вручив вірчі грамоти Президенту Зеленському, це відбулось у дружній і щирій атмосфері. Вам відомо про дружній зв'язок, який встановився між президентом Зеленським та президентом Макроном. Можна сказати, ми сьогодні знаходимося у фазі взаємної симпатії та дружби на рівні керівників наших держав, а також двох народів",- сказав де Понсен.

Він зазначив, що після офіційного вручення вірчих грамот прийшов до Стіни пам'яті вшанувати загиблих у війні на сході України, щоб у такий спосіб висловити підтримку нашому народу і розділити з ним біль втрат.

Читайте також: "Нормандська четвірка" може зібратися до кінця вересня - посол Франції

Стосовно запланованих наступних зустрічей і контактів в Україні дипломат поінформував, що має намір багато подорожувати регіонами України.

"Перша поїздка вже планується в Одесу, це важливе для нас місто з огляду на порт та історичні зв'язки між країнами. Так само планую поїздки до Маріуполя, Львова, Харкова", - повідомив посол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-