Разумков запевнив Кокса: Ми налаштовані змінювати Раду в швидкому темпі

Разумков запевнив Кокса: Ми налаштовані змінювати Раду в швидкому темпі

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков запевняє, що подальше реформування українського парламенту відбуватиметься швидкими темпами.

На цьому він наголосив під час зустрічі з делегацією Європарламенту на чолі з Петом Коксом, повідомив сам Разумков у Facebook.

"Ми налаштовані втілювати зміни у досить швидкому темпі. На повну потужність має запрацювати Офіс парламентської реформи, про старт якого було оголошено ще навесні цього року", - зазначив він.

За словами Разумкова, дорожня карта Місії Кокса, що містить 52 рекомендації, ще три роки тому визнана основою для внутрішньої реформи українського парламенту, "але зроблено було небагато".

Разумков заявив, що сьогодні є політична воля імплементувати найкращі пропозиції європейських партнерів та змінити інституційну спроможність Верховної Ради, щоб робота парламенту була зрозумілішою для суспільства.

Читайте також: Парламент почав перезавантаження влади

"Хочу, щоб парламент ІХ скликання став найрезультативнішим в історії України. І сьогодні в нас є на це шанс, який не маємо права втратити!" - наголосив спікер.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому 2019 року Голова Верховної Ради VIII скликання Андрій Парубій підписав розпорядження про створення Офісу парламентської реформи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-