Уряд призначив та звільнив заступників міністра у низці міністерств

Уряд призначив та звільнив заступників міністра у низці міністерств

Укрінформ
Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 11 вересня призначив та звільнив заступників міністрів у низці міністерств.

Відповідне рішення оприлюднено на Урядовому порталі.

Зокрема, у Міністерство розвитку громад і територій призначені: Живицький Дмитро Олексійович, перший заступник міністра, Негода В'ячеслав Андронович, заступник міністра.

У Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства призначені: Панаіотіді Світлана Миколаївна, заступник міністра, Романович Дмитро Олегович, заступник міністра.

У Міністерство освіти і науки призначені: Полюхович Юрій Юрійович, перший заступник міністра; Мандзій Любомира Степанівна, заступник міністра; Ярмистий Максим Миколайович, заступник міністра.

У Міністерство охорони здоров'я призначені: Семиволос Андрій Володимирович, перший заступник міністра; Загрійчук Михайло Степанович, заступник міністра, Качурець Младена Ігорівна, заступник міністра; Сімоненко Олена Анатоліївна, заступник міністра з питань європейської інтеграції.

Читайте також: Уряд замінив своїх представників у наглядовій раді Нафтогазу

У Міністерство соціальної політики призначені: Музиченко Віталій Володимирович, заступник міністра; Ненюченко Наталія Вікторівна, заступник міністра.

У Міністерство юстиції призначена:Коломієць Валерія Рудольфівна, заступник міністра.

У Міністерстві у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб уряд продовжив виконання обов'язків державного секретаря Дараган Людмили Віталіївни.

Уряд також звільнив 9 заступників міністрів, зокрема у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості звільнено Максимець Тетяну Володимирівну з посади першого заступника міністра, Близнюка Михайла Дмитровича з посади заступника міністра, Підкоморну Юлію Анатоліївну з посади заступника міністра, Корзуна Анатолія Васильовича з посади заступника міністра.

У Міністерстві оборони з посади заступника міністра звільнили Шевчука Олега Миколайовича, у Міністерстві освіти і науки - Хобзея Павла Кузьмовича з посади першого заступника міністра, Карандія Володимира Анатолійовича з посади заступника міністра, Рашкевича Юрія Михайловича з посади заступника міністра, у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства - Негоду В'ячеслава Андроновича з посади першого заступника міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-