Президент пояснив, чому вдягається не за протоколом:

Президент пояснив, чому вдягається не за протоколом: "Я не заморочуюся"

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський, коментуючи зауваження, що він часто ходить без краватки, відповів, що "не заморочується", як на нього реагують люди.

Про це він розповів у інтерв’ю телеканалу "1+1", яке дав колезі-актору по серіалу "Слуга народу" Станіславу Боклану, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, актор Станіслав Боклан, який виступив у спецпроєкті у ролі інтерв'юера, звернув увагу, що Президент часто з'являється на публіці без краватки. На його запитання, як на це реагують ті, хто хоче бачити Зеленського у краватці за протоколом, глава держави відповів: "Я, чесно кажучи, вибачте за таке слово, напевно, його немає в українській мові, - я не заморочуюся, як на мене люди реагують".

Зеленський також розповів, що у керівника протоколу Офісу Президента відразу з'являється настрій, коли він бачить главу держави у краватці.

Читайте також: Зеленський розповів, що радиться з дружиною зі складних питань

"Він каже: "О! Це Президент", - сказав Зеленський.

У проєкті заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко розповів, що під час візиту в зону ООС Володимир Зеленський був у бронежилеті, але у світлій сорочці, і це було небезпечно.

"Це доволі небезпечно для цієї місцевості, охорона була, звісно в шоці від цього, але він сказав: "Я що, військовий? Я не буду одягати військову форму чи ще щось", - пригадав Тимошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-