Радуцький заявляє, що не збирається очолювати МОЗ

Радуцький заявляє, що не збирається очолювати МОЗ

Укрінформ
Народний депутат, член партії "Слуга народу" Михайло Радуцький спростував заяву голови парламентської фракції "Слуги народу" Давида Арахамія про те, що Радуцький через кілька місяців очолить МОЗ.

Про це він повідомив у Facebook.

"Я не планую бути міністром через 3 місяці. Так, багато колег у фракції бачать саме мене на цій посаді. І саме це бажання вчора Арахамія озвучив в ефірі телеканалу. Мені приємно, але свою роботу зараз я бачу в парламенті. Основа перетворень тут. Я залишаюся і планую залишатися працювати в парламенті ", - повідомив Радуцький.

За його словами, він планує тісно співпрацювати з керівництвом Міністерства охорони здоров'я.

"Я буду тісно співпрацювати з МОЗ. Вчора зібрався наш комітет, зустрілися з міністром. Намітили план перших 100 днів. Верховна Рада затвердила на посаді міністра Зоряну Скалецьку. Професіонала. Енергійного і розумного фахівця. Кращу кандидатуру, ніж вона, складно знайти. Саме тому її затверджено Президентом, Прем'єр-міністром і більшістю. Її делегувала більшість, і зараз вона частина команди нового Прем'єр-міністра ", - написав Радуцький.

Читайте також: Радуцький пропонує призначити міністром охорони здоров'я Олександра Квіташвілі

Як повідомлялося, голова парламентської фракції "Слуги народу" Давид Арахамія на одному з телеканалів заявив, що в Міністерстві охорони здоров'я за кілька місяців може статися ротація - відомство очолить Михайло Радуцький, а діюча керівник МОЗ Зоряна Скалецька стане його заступником.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-