Біля МОЗ пройшла акція #ДякуюУляна

Біля МОЗ пройшла акція #ДякуюУляна

Відео
Укрінформ
Більше ста людей зібралися біля стін Міністерства охорони здоров’я на акцію подяки колишній очільниці Уляні Супрун.
Як повідомляє кореспондент Укрінформу, Супрун вийшла до активістів разом зі своїми заступниками Павлом Ковтонюком та Олександром Лінчевським. Учасники акції зустріли їх оплесками, скандуючи “Дякуємо” і “Найкращі”.

Дехто прийшов на акцію із саморобними плакатами з написами: “Ще ся реформ Супрун Уляни піснь гучна розляже”, “Завдяки Вам знаю, що мого діагнозу не існує!!! Дякую!” тощо.

Учасники подарували колишній в.о.міністра охорони здоров’я квіти, бейсбольну биту з написом “Fight for life” й екосумку з принтом “Я той, хто робить зміни”.

У свою чергу Супрун подякувала команді й усьому колективу МОЗ, чоловікові Марку, громадським організаціям, а також журналістам, які, за її словами, “створили контроверсійну картинку про наше міністерство” й МОЗ завжди був у топ-темах ЗМІ, хоча сама вона нечасто “ходила по ефірах".

“Хочу подякувати вам, бе це була ваша підтримка. Ви вимагали від нас, щоб ми працювали всією силою, щоб ми робили ті зміни, які відбуваються зараз у системі охорони здоров’я і будуть далі відбуватися, бо ніщо не зупинить зміни, час яких настав”, - звернулася колишня очільниця МОЗ до присутніх.

Вона запевнила, що з командою далі працюватиме над трансформаціями у медичній галузі, а також розповіла про плани написати книгу.

Читайте також: Супрун написала заяву на звільнення на ім’я нового Прем’єра

Супрун поспілкувалася й сфотографувалася з тими, хто прийшов до стін МОЗ подякувати їй за роботу.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 29 серпня затвердила склад нового уряду. Міністром охорони здоров’я стала Зоряна Скалецька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-