Складання повноважень чиного уряду нова Рада обов’язково розгляне 29 серпня - Разумков

Складання повноважень чиного уряду нова Рада обов’язково розгляне 29 серпня - Разумков

Укрінформ
Верховна Рада 9-го скликання планує обов’язково розглянути питання складання повноважень діючого складу Кабінету міністрів України під час першого засідання 29 серпня.
Про це під час брифінгу після засідання підготовчої депутатської групи 28 серпня сказав її голова, очільник партії «Слуга народу» Дмитро Разумков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Якщо ми говоримо про складання повноважень діючого уряду, то це передбачено чинним законодавством, і це відбудеться обов’язково», - сказав Разумков.

При цьому він додав, що у порядку денному першого засідання першої сесії парламенту нового скликання є питання і щодо призначення нового Прем’єр-міністра, і щодо нового складу уряду. Також він додав, що питання призначення глави уряду є 12-м у порядку денному.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 29 серпня, відбудеться перша сесія Верховної Ради 9-го скликання.

Читайте також: Від 50 до 70: "Слуга народу" планує на перше засідання ВР ряд законопроєктів

До порядку денного першої сесії включено законопроєкт № 7203 щодо зняття депутатської недоторканності. Також до порядку денного внесено питання щодо формування депутатських фракцій, обрання Голови Верховної Ради та його заступників, звільнення членів Кабінету міністрів, призначення Прем'єр-міністра та формування нового складу Кабміну, призначення очільників Міністерства оборони, МЗС, СБУ тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-