Суд відкрив справу за позовом депутатки Сотник до НАЗК

Суд відкрив справу за позовом депутатки Сотник до НАЗК

Укрінформ
Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження у справі за позовом народної депутатки Олени Сотник до НАЗК щодо перевірки її декларації.

Про це інформує пресслужба ОАСК.

"Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Олени Сотник до Національного агентства з питань запобігання корупції щодо перевірки її декларації за 2017 рік", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, справа розглядатиметься за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Водночас повідомляється, що суд відмовив Сотник у задоволенні клопотання про забезпечення цього позову, оскільки "позивач не надав суду доказів та не навів обставини, за яких, в разі невжиття заходів забезпечення позову, буде унеможливлено виконання рішення суду чи поновлення порушених прав або інтересів позивача".

Читайте також: Депутатка Олена Сотник судиться з НАЗК через результати перевірки її декларації

Як повідомлялося, до ОАСК надійшов позов Олени Сотник до Національного агентства з питань запобігання корупції щодо скасування рішення про результати перевірки її декларації за 2017 рік.

Сотник вважає рішення НАЗК від 19 липня 2019 року необгрунтованим, протиправним та таким, що винесене всупереч чинному законодавству України.

При цьому депутатка у клопотанні про забезпечення позову просила суд зупинити дію оскаржуваного рішення НАЗК до набрання законної сили судовим рішенням у даній справі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-