Рада не планує відмовлятися від

Рада не планує відмовлятися від "години запитань до уряду" - Разумков

Укрінформ
Новий парламент, ймовірно, збереже практику проведення "години запитань до уряду", проте намагатиметься зробити цей інструмент взаємодії з Кабінетом міністрів більш ефективним.

Про це заявив на брифінгу в п'ятницю, 23 серпня, голова підготовчої депутатської групи, голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не впевнений, що це (проведення "години запитань до уряду". - Ред.) неправильна форма взаємодії. Треба використовувати кожний інструмент так, як потрібно. Можна цвяхи ноутбуком забивати - це теж варіант, але це не досить логічно. Тому, якщо ми говоримо про співпрацю парламенту та уряду і стосунки та дискусії, які можуть відбуватися у п'ятницю на "годині запитань до уряду", то це непоганий інструмент, питання в іншому - як його використовувати. Тому давайте поки що не змінювати цю практику", - сказав Разумков.

Читайте також: Разумков розповів, як "Слуга народу" хоче боротися із кнопкодавством

Він зазначив, що тема підвищення ефективності "години запитань до уряду" буде обговорюватися з новим Кабінетом міністрів, а також на засіданні підготовчої депутатської групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-