Розенко не бачить жодних підстав для притягнення Клімкіна до відповідальності

Розенко не бачить жодних підстав для притягнення Клімкіна до відповідальності

Укрінформ
Нота Міністерства закордонних справ України у відповідь на ноту МЗС РФ щодо звільнення українських моряків згідно з рішенням Міжнародного трибуналу ООН з морського права професійна, вчасна і правильна за духом і змістом.
Про це сказав віцепрем’єр-міністр України Павло Розенко на сторінці у Facebook.

“Нота МЗС України на пропозицію Росії обміняти полонених російським режимом моряків на визнання Криму частиною Росії - професійна, вчасна і правильна по духу і за змістом! Жодних підстав для притягнення міністра закордонних справ України Павла Клімкіна до дисциплінарної відповідальності я не бачу”, - зазначив Розенко.

Він також вважає неприпустимим зведення політичних рахунків за професійну і фахову позицію міністра.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський спрямував Прем'єр-міністрові Володимиру Гройсману листа щодо розгляду питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності міністра закордонних справ Павла Клімкіна.

Читайте також: Зеленський надіслав Гройсману листа щодо покарання Клімкіна

На брифінгу 27 червня Президент Володимир Зеленський висловив обурення тим, що міністр закордонних справ Павло Клімкін без погодження з ним відповів на ноту МЗС Росії щодо звільнення українських моряків згідно з рішенням Міжнародного трибуналу ООН з морського права.

У відповідь Клімкін заявив, що Російська Федерація підготувала дипломатичну пастку для України у справі звільнення полонених моряків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-