Начальник Генштабу ЗСУ не братиме участь у засіданні

Начальник Генштабу ЗСУ не братиме участь у засіданні "Мінська"

Укрінформ
Начальник Генштабу Руслан Хомчак не братиме участь у переговорах Тристоронньої контактної групи у Мінську, які відбудуться 5 червня.

Позицію Генштабу ЗСУ представлятиме заступник командувача ООС Богдан Бондар, про це повідомляє прес-служба Адміністрації Президента на сторінці Facebook.

“Після додаткових консультацій Президент України прийняв рішення, що участь начальника Генерального штабу, головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенанта Руслана Хомчака у переговорах Тристоронньої контактної групи у Мінську наразі не на часі. Генеральний штаб ЗСУ на зустрічі ТКГ 5 червня 2019 року у підгрупі з безпеки буде представлено заступником командувача ООС генералом-майором Богданом Бондарем”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, Хомчак продовжить брати участь у консультаціях з підготовки позиції української делегації у Тристоронні контактній групі.

Читайте також: Кучма і Сайдік обговорили теми завтрашнього засідання у Мінську

Як повідомляв Укрінформ, 21 травня Президент України Володимир Зеленський звільнив Віктора Муженка з посади начальника Генерального штабу - головнокомандувача Збройних сил України і призначив на цю посаду Руслана Хомчака.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-