Тимчасово повірений у справах США Крістіна Квін прибула до Києва

Тимчасово повірений у справах США Крістіна Квін прибула до Києва

Укрінформ
Тимчасово повірений у справах США Крістіна Квін прибула до посольства США в Україні.

Про це повідомляється на офіційному сайті посольства.

"Крістіна Квін прибула до посольства США в Україні на посаду тимчасово повіреного у справах США у травні 2019 року. З 2013 р. по квітень 2019 р. Квін працювала на посаді в.о. заступника голови місії/ міністра-радника з економічних питань у посольстві США в Парижі", - йдеться у повідомленні.

Перед тим Квін обіймала посаду в.о. заступника голови місії та радника з економічних питань у посольстві США в Бангкоку, Таїланді; радника з економічних питань у посольстві США в Лондоні; директора з питань Європейського Союзу, України і Білорусі в Раді національної безпеки у Виконавчому апараті президента. Крістіна також працювала в посольстві США в Москві, Росії; в Місії США в Європейському Союзі в Брюселі, Бельгії; у посольстві США в Манілі, на Філіпінах. У Державному департаменті США у Вашингтоні вона працювала над питаннями відносин з Європейським Союзом та двосторонніх відносин зі Словенією.

Читайте також: Йованович поділилася спогадами про роботу в Україні

Квін народилася й виросла в Каліфорнії, має ступінь бакалавра з політології, який отримала у Західному коледжі та ступінь магістра зі стратегічних досліджень Військового коледжу армії США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-