Данилюк назвав свою мету в РНБО

Данилюк назвав свою мету в РНБО

Укрінформ
Новопризначений секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Данилюк має намір перетворити РНБО на потужний аналітичний центр, який пропонуватиме керівництву держави варіанти прийняття рішень з усіх важливих питань.

Про це він сказав на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Моя мета — перетворити РНБО у стратегічний майданчик для прийняття важливих для держави рішень. І зараз, особливо у цій ситуації, таких накопичилося досить багато. І хоч загальний мандат РНБО — це національна безпека, на цьому етапі і питання енергетики стали, особливо у цьому році, питаннями національної безпеки, й питання фінансової ситуації. Це теж є дуже важливим на цьому перехідному етапі, під час передвиборчої кампанії", - сказав Данилюк.

Читайте також: РНБО підготує нову програму співпраці з МВФ — Данилюк

Він наголосив, що хоче сформувати сильну, потужну команду. "Це те, що я вмію робити і це те, що я хочу робити, щоб це була сильна команда, щоб це був сильний аналітичний центр, який буде пропонувати вищому керівництву держави для прийняття рішень на всі важливі теми. Моя мета — запустити такий формат роботи РНБО найближчим часом", - заявив секретар Радбезу.

Як повідомляв Укрінформ, 19 травня з посади секретаря РНБО був звільнений Олександр Турчинов.

28 травня на цю посаду був призначений Олександр Данилюк.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-