Турчинов: Якби події 2014 року повторилися, вчинив би так само

Турчинов: Якби події 2014 року повторилися, вчинив би так само

Укрінформ
Колишній секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що якби події 2014 року повторилися, він знову підписав би наказ про початок операції зі знищення ворога.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, коментуючи подану народним депутатом Нестором Шуфричем до Генпрокуратури заяву про вчинення ним і екс-президентом Петром Порошенком державної зради.

"Колишній "регіонал" Нестор Шуфрич подав заяву до ГПУ, ДБР та СБУ щодо відкриття кримінального провадження проти мене за наказ у 2014 році знищувати ворогів та боронити свою країну від російських загарбників... Якби ті події знову повторилися, я, не вагаючись, вчинив би так само", - заявляє Турчинов.

Він також наголосив, що сьогодні "оточення Януковича, проросійська "п’ята колона" підіймають голову, сподіваючись на реванш".

Читайте також: Шуфрич звинуватив Порошенка і Турчинова у державній зраді - генпрокурор

"Але я переконаний, патріоти України, де б вони не працювали - на державних чи недержавних посадах - ніколи не допустять цього реваншу ні в тилу, ні на полі бою", - наголосив екс-керівник РНБО.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко у вечірньому телеефірі повідомив, що народний депутат Нестор Шуфрич подав до Генпрокуратури заяву про вчинення державної зради екс-президентом Петром Порошенком і екс-секретарем РНБО Олександром Турчиновим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-