Тимошенко закликає Раду знизити ціни на газ та гарячу воду

Тимошенко закликає Раду знизити ціни на газ та гарячу воду

Укрінформ
Лідер фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко закликала ВР протягом найближчих 2 місяців зібрати спецкомісію, щоб переглянути концепцію Державного бюджету на користь добробуту людей та знизити ціни на газ і гарячу воду.

Про це політик заявила з трибуни парламенту у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми пропонуємо зараз, щоб ці 2 місяці Верховна Рада почала працювати по-іншому. Перше - у нас з вами бюджетний процес, який через політичний хаос навіть не розпочався. У нас немає поданих за термінами документів, не обговорюються макропоказники, грошово-фінансова політика. За всім політичним хаосом та інтригами забули про країну. І тому перше, що ми можемо зробити з вами як депутати цього скликання - це зібрати спеціальну команду, яка складається з депутатів фракцій або краще з лідерів уряду, нового Президента та його команди і докорінно переглянути концепцію бюджету на користь розвитку України і на користь нормального життя людей», - сказала Тимошенко.

При цьому вона наголосила, що у разі, якщо бюджет буде прийнятий у тій же концепції, що і донині, то люди не отримають «ані захисту, ані заробітної плати, ані пенсій - нічого».

Читайте також: На виборах обиратимуть не лише склад нової Ради, але й Прем’єра - Тимошенко

Окрім того, лідер фракції «Батьківщина» закликала парламентаріїв вжити заходів щодо зниження ціни на газ і гарячу воду для населення.

«Ви знаєте, що в світі дуже стрімко падає ціна на газ. Зараз ми купуємо його по 300-320, а вже світ в Європі на хабах продає по 160. Через 2 місяці буде 120, а у нас продовжує залишатися знущання над людьми. Парламент може виконати свою функцію і негайно розглянути питання знизивши ціни на газ, тепло і гарячу воду», - додала Тимошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-