Україна розраховує на подальшу співпрацю з новим Європарламентом - МЗС

Україна розраховує на подальшу співпрацю з новим Європарламентом - МЗС

Укрінформ
Україна вітає своїх партнерів в Європейському Союзі з успішним проведенням загальноєвропейських виборів і розраховує на продовження плідної співпраці з новообраним Європарламентом у питаннях реалізації європейського курсу нашої держави.

Про це йдеться у коментарі МЗС України.

"Україна розраховує на продовження плідної співпраці з новообраним Європарламентом у питаннях реалізації європейського курсу нашої держави, втіленні у життя внутрішніх реформ, а також у спільній протидії російській агресії. Переконані, що підтримка суверенітету, незалежності і територіальної цілісності нашої держави залишиться константою двосторонніх відносин України з Європарламентом і Європейським Союзом в цілому", - зазначили у зовнішньополітичному відомстві.

У МЗС пообіцяли зробити все можливе, щоб безпрецедентний рівень парламентського співробітництва України з ЄС було збережено впродовж наступних 5 років.

"Користуючись нагодою, висловлюємо глибоку вдячність керівництву і депутатам Європейського Парламенту 8-го скликання (2014-2019 рр.) за взаємодію та підтримку України у складні часи. Очікуємо на продовження співробітництва з новообраним Європарламентом, спрямованого на поглиблення співпраці між Україною і ЄС та подолання спільних викликів", - акцентували у зовнішньополітичному відомстві.

Читайте також: На виборах до ЄП не справдилися прогнози щодо успіху популістів і євроскептиків - Порошенко

Як відомо, в державах-членах ЄС 23-26 травня відбулись вибори, за підсумками яких буде сформований Європейський Парламент 9-го скликання (2019-2024 рр.).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-