Адміністрація президента планує переїзд із Банкової, бо там

Адміністрація президента планує переїзд із Банкової, бо там "дуже важко"

Укрінформ
Переїзд команди Президента Володимира Зеленського з Банкової все ще планується.
Про це заявив заступник глави Адміністрації Президента Юрій Костюк в інтерв'ю НВ.

«Так, ми дуже хочемо переїхати. І ми робимо все, для того, щоб знайти правильний варіант, який буде швидким і бюджетним, і в якому можна буде дотриматися всіх необхідних норм безпеки», - заявив Костюк.

За його словами, працювати в будівлі на Банковій команді Президента «дуже важко». Він заявив, що будівля Адміністрації Президента схожа на «суміш університету з будинком Пшонки і зі спробою Версаля, але трошки недоробленого і бюджетного». Костюк додав, що в будівлі завжди зашторені вікна і погано працює wi-fi «через безпеку». Водночас він зазначив, що завжди прикриватися словом «безпека» не можна, і у XXI столітті проблем з інтернетом в АП бути не повинно.

Читайте також: На Банковій мітингувала "Фіолетова оса" - проти сексизму у заявах Разумкова

«Коли ми тут провели чотири дні, ми зрозуміли, що будь-які труднощі, які є, ми маємо подолати - і переїхати звідси», - заявив Костюк.

Як повідомлялося, перед другим туром виборів Зеленський заявив, що хоче перенести Адміністрацію Президента з вулиці Банкової в Києві.

У свою чергу начальник Управління державної охорони України Валерій Гелетей заявив, що перенесення Адміністрації Президента вимагатиме значних грошових витрат, залучення додаткових кадрів і викличе багато питань щодо безпеки.

Крім того, колишній заступник глави АП Дмитро Шимків заявив, що перенесення АП з вулиці Банкової коштуватиме десятки мільйонів доларів.

24 травня заступник глави Адміністрації Президента Кирило Тимошенко заявив, що команда Зеленського планує переїзд вже цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-