Коломойський у день інавгурації президента зустрічався з Аваковим - “Схеми”

Коломойський у день інавгурації президента зустрічався з Аваковим - “Схеми”

Укрінформ
Після свого повернення в Україну олігарх Ігор Коломойський вже зустрівся з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

Про це йдеться у матеріалі програми “Схеми: корупція в деталях” (спільний проект Радіо Свобода та телеканалу “UA:Перший”).

“У день інавгурації Володимира Зеленського, 20 травня, “Схеми” зустріли кортеж Ігоря Коломойського – в Урядовому кварталі. В той день BMW, яким користується олігарх, оминуло Кабінет міністрів і не повернуло в бік Адміністрації Президента. Натомість воно вирушило в бік Міністерства внутрішніх справ, очолюваного Арсеном Аваковим. При цьому, авто охорони олігарха припаркувалося не біля МВС, а у кварталі від відомства. І вже коли BMW Коломойського більш ніж за дві години залишило МВС, авто супроводу приєдналося до кортежу за квартал звідти”, - йдеться у повідомленні.

У прес-службі МВС “Схемам” повідомили, що 20 травня відбулася зустріч Коломойського з Аваковим з ініціативи самого олігарха, водночас, не зазначивши про предмет зустрічей і домовленості.

Сам Коломойський зустріч з Аваковим підтвердив.

Читайте також: Коломойський розповів, кого він зараз "консультує"

​«Я приїхав до нього – ми давно не бачились. Привіталися, обійнялися, випили по келиху вина чи по чашці кави – і розійшлися. Ніяких справ не обговорювали, політику не обговорювали. З точки зору загальноприйнятного обговорювали. А так нам обговорювати нічого, тому що він є міністром, а я – приватна особа. Це ж день інавгурації – поділилися враженнями, п’яте-десяте. Я маю на увазі, якихось кулуарних спроб про щось домовитися, вести перемовини чи щось обговорювати не було», - наголосив Коломойський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-