Зеленський про

Зеленський про "провал" у Раді: Старі політики обрали стару систему

Укрінформ
Невключення Верховною Радою до порядку денного законопроекту про зміну виборчого законодавства засвідчило небажання політиків старої формації змінювати стару систему.

Так Президент Володимир Зеленський прокоментував на своїй сторінці у Facebook результати сьогоднішнього позачергового засіданні парламенту.

"Верховна Рада провалила законопроект про зміну виборчого законодавства. Старі політики обрали стару систему, бо лише вона дає їм шанс подовжити політичне життя. Вони розраховують за гроші та гречку знову пролізти до Верховної Ради. Але я переконаний, що вони помиляються. І навіть у мажоритарних округах ви оберете нових політиків, здатних змінити країну не на словах, а на ділі. То що? Зробимо їх разом? 21 липня", - зауважив він, звертаючись до українців.

Читайте також: Жоден із законопроектів Зеленського не включили до порядку денного Ради

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада на позачерговому засіданні 22 травня не змогла включити в порядок денний президентський законопроект № 10319 "Про внесення змін до закону "Про вибори народних депутатів України" за браком голосів.

Президент Володимир Зеленський під час інавгураційної промови 20 травня оголосив про розпуск Верховної Ради. У вівторок, 21 травня, він підписав указ про призначення позачергових виборів на 21 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-