У Хорошковського кажуть, що до України прилетіла його дружина, а не він сам

У Хорошковського кажуть, що до України прилетіла його дружина, а не він сам

Укрінформ
В Україну прилетіла дружина колишнього глави Служби безпеки України та віце-прем'єр-міністра часів президентства Віктора Януковича Валерія Хорошковського, Олена, а не він сам.

Про це "112.ua" повідомили в прес-службі бізнесмена, коментуючи інформацію в ЗМІ про його повернення в країну.

Раніше проект "Схеми: корупція в деталях" з посиланням на трьох незалежних джерел повідомив, що Хорошковський прилетів у Київ приватним рейсом у вівторок, 21 травня.

Нагадаємо: Хорошковський залишив Україну наприкінці 2012 року. За даними ЗМІ, проживав у Монако. Його виїзду за кордон передував конфлікт з екс-прем'єр-міністром Миколою Азаровим. У грудні 2012 року Хорошковський, перебуваючи на посаді першого віце-прем’єра, написав заяву про звільнення. Він обґрунтував своє рішення «незгодою щодо повторного призначення Миколи Азарова на посаду прем’єра».

Читайте також: Портнов заявляє, що повернувся в Україну

У 2014 році Валерій Хорошковський намагався повернутися в політику. Балотувався другим номером за списком «Сильної України» Сергія Тігіпка до Верховної Ради. Група народних депутатів намагалася зняти його з реєстрації через відсутність у країні протягом двох років. Суд відмовив, однак Хорошковський депутатом не став, бо «Сильна Україна» не набрала необхідну кількість голосів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-