Полторак залишатиметься міністром оборони до рішення Ради

Полторак залишатиметься міністром оборони до рішення Ради

Оновлено
Укрінформ
Степан Полторак залишатиметься на посаді міністра оборони України, допоки Верховна Рада не прийме відповідне рішення щодо його відставки.

Про це він заявив після візиту до Адміністрації Президента, куди його викликав новообраний глава держави Володимир Зеленський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я буду працювати виконуючим свої обов'язки, поки Верховна Рада не прийме рішення. Тому що тоді, коли країна знаходиться в стані війни, це дуже небезпечно залишати Збройні сили без координації системи управління і без керівництва", - заявив Полторак.

Він поінформував, що повідомив Зеленського про свою відставку напередодні інаугурації. "Я дочекався, коли він (Володимир Зеленський — ред.) складе присягу народові України і подав рапорт", - зазначив очільник оборонного відомства.

Читайте також: Полторак подякував українцям за підтримку

Відповідаючи на запитання щодо підсумків своєї роботи, Полторак наголосив, що "йому не соромно дивитись в очі" людям. "Щодо моєї роботи... я зробив все можливе для того, щоб ми створили армію за п'ять років. І мені точно не соромно дивитись в очі і вам, і всім українцям", - заявив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-