Вілла в Італії та готельні номери у Грузії: Зеленський оновив декларацію

Вілла в Італії та готельні номери у Грузії: Зеленський оновив декларацію

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський оприлюднив свою оновлену декларацію від 20 травня.

Відповідний документ опубліковано в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Так, у декларації за 2018 рік Володимир Зеленський задекларував житловий будинок в Італії загальною площею 413 м2.

Також у розділі "Об'єкти незавершеного будівництва" з'явилося п'ять готельних номерів у Грузії в спільній власності з дружиною Оленою Зеленською.

В розділі "Цінні папери" у декларації 2018 року відсутня інформація про акції Megiritano Ventures Ltd ( у декларації за 2017 рік зазначалось, що Зеленський володів 50 000 акцій, а також був кінцевим бенефіціарним власником Megiritano Ventures Ltd).

Новообраний президент відобразив у декларації і 8 нових знаків для товарів та послуг - окрім уже оприлюднених у декларації за 2017 рік.

Читайте також: Розпуск ВР: Березюк каже, що Зеленський завтра кличе на Банкову голів фракцій

Як повідомляв Укрінформ, у декларації за 2017 рік Зеленський задекларував житловий будинок у селі Іванковичі на Київщині (353,3 кв.м), квартиру у столиці (131,9 кв.м), а також дві квартири у Києві, якими він володіє спільно з Сергієм і Борисом Шефірами (453,1 кв. м), два паркувальних місця і земельну ділянку (1 тис. 200 кв. м).

Водночас у ЗМІ з'явилась інформація, що Володимир Зеленський має 15-кімнатну віллу на узбережжі італійського курорту Форте-дей-Мармі, однак згадки про віллу в декларації Зеленського за 2017 рік не було.

У відповідь на заклик руху ЧЕСНО до другого туру виборів оприлюднити свою декларацію за 2018 рік, у штабі Зеленського повідомили, що декларація за минулий рік "буде подана у межах строків, встановлених чинним законодавством, та оприлюднена у відповідності до чинного законодавства”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-