Україна може стати лідером по просуванню демократичних цінностей - молдовський експерт

Україна може стати лідером по просуванню демократичних цінностей - молдовський експерт

Укрінформ
Директор молдавського Інституту ефективної політики, політолог Віталій Андрієвський вважає, що Україна має всі шанси стати регіональним лідером по просуванню демократичних цінностей і свобод.

Так експерт в інтерв'ю власному кореспондентові Укрінформу в Молдові прокоментував інавгураційну промову президента України Володимира Зеленського.

«Я захоплений виступом президента Володимира Зеленського, який слухав на одному диханні. Упевнений, що не тільки політики, експерти та керівництво республіки, а й кожний житель Молдови перебував біля екранів телевізора, оскільки Україна - наш найближчий сусід, і нам близько все, що відбувається в сусідній державі», - зазначив експерт.

Читайте також: Молдову на інавгурації Зеленського представлятиме глава МЗС

У зв'язку з цим, він підкреслив, що вірить в те, що новий президент України щиро бажає змін в країні, і йому імпонує, як Зеленський вибудовує цілі і завдання нового етапу в житті України.

«Україна, безумовно, претендує і має всі шанси стати регіональним лідером по просуванню демократичних цінностей і свобод», - заявив Андрієвський.

За його словами, у Молдови та України величезні перспективи на вибудовування хороших відносин і взаємодії двох держав, і, на його думку, для цього не існує жодних перешкод.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-