Порошенко підписав закон щодо фінансування протимінної діяльності

Порошенко підписав закон щодо фінансування протимінної діяльності

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко підписав закон щодо удосконалення механізмів залучення коштів для фінансування заходів протимінної діяльності.

Про це йдеться на сайті глави держави.

"Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення зміни до статті 8 Закону України "Про протимінну діяльність в Україні" щодо удосконалення механізмів залучення коштів для фінансування заходів протимінної діяльності", який був ухвалений Верховною Радою України 25 квітня 2019 року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, закон удосконалює положення закону України "Про протимінну діяльність в Україні", які регулюють питання фінансування заходів протимінної діяльності, шляхом спрощення механізму одержання фінансових ресурсів від донорів, що розширить можливості для залучення недержавних коштів у сферу гуманітарного розмінування в Україні.

Читайте також: Геращенко: Україна через війну на Донбасі - у п'ятірці найбільш замінованих країн

Також цей закон вдосконалює положення закону, які регулюють питання фінансування заходів протимінної діяльності, шляхом запровадження норм, які дозволяють операторам протимінної діяльності здійснювати залучення фінансових ресурсів безпосередньо від донорів.

Реалізація закону буде здійснюватися в межах витрат з державного бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-