Уряд має єдиний запит до Зеленського – віце-прем'єр

Уряд має єдиний запит до Зеленського – віце-прем'єр

Укрінформ
Уряд пишається проведенням в Україні вільних та демократичних виборів і має до обраного президента країни лише один запит – продовжувати порядок денний реформ, започаткованих в Україні, підтримати її курс до європейської та євроатлантичної інтеграції.

Про це у вівторок у Брюсселі під час виступу на конференції високого рівня з нагоди 10-ї річниці Східного Партнерства заявила віце-прем’єр-міністр України Іванна Климпуш-Цинцадзе, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми всі пишаємося тим, що нам вдалося провести дуже конкурентні, вільні та демократичні вибори. Я маю лише одне прохання до наступного президента – щоб європейська та євроатлантична інтеграція не були скомпроментовані, оскільки ми всі заплатили дуже високу ціну за те, щоб мати вільний вибір», - сказала український урядовець.

Вона нагадала, що запит суспільства на продовження європейської та євроатлантичної інтеграції був відображений в положеннях Конституції України, гарантом дотримання якої є Президент України.

Читайте також: Президент дав пораду Зеленському "йти шляхом Порошенка"

«Вважаю, що це буде належною правовою основою, вона дозволить продовжувати ті реформи, які ми започаткували. Такими є очікування нашого суспільства. Ми дуже сподіваємося, що вони будуть почуті, і уряд зможе успішно працювати з новим президентом, щоб забезпечити конструктивну передачу повноважень і продовження порядку денного реформ, які ми здійснювали всі ці роки», - зауважила Климпуш-Цинцадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-