ЦВК виділила понад 24 мільйони на місцеві вибори у червні

ЦВК виділила понад 24 мільйони на місцеві вибори у червні

Укрінформ
Центральна виборча комісія затвердила розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення місцевих виборів 30 червня на загальну суму понад 24,8 млн гривень.

Про це повідомляється на сайті ЦВК.

“Комісія затвердила Розподіли субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення 30 червня 2019 року”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що розподіл субвенції для проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад і відповідних сільських, селищних, міських голів у 19 регіонах становить 19 млн 976 тис. 500 грн.

Читайте також: ЦВК проведе дострокові парламентські вибори, якщо буде таке рішення - Сліпачук

Для проведення додаткових виборів депутатів сільських, селищних рад у 13 регіонах розподілено субвенцію на загальну суму 4 млн 834 тис. 200 грн.

Окрім того, на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення зазначених місцевих виборів затверджено відповідний Розподіл на загальну суму 65 тис. 400 грн.

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія 20 квітня призначила перші місцеві вибори у 66 об'єднаних територіальних громадах та додаткові вибори депутатів 30 сільських, селищних рад на неділю, 30 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-