Порошенко у Брюсселі зустрінеться з Юнкером і Столтенбергом

Порошенко у Брюсселі зустрінеться з Юнкером і Столтенбергом

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко 13-14 травня перебуватиме з робочим візитом у Брюсселі, де візьме участь у заходах з відзначення 10-ї річниці «Східного партнерства».

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

“13-14 травня 2019 року Президент України Петро Порошенко здійснить робочий візит до м. Брюссель для участі у заходах з відзначення 10-ї річниці «Східного партнерства», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що у виступі на Конференції високого рівня для лідерів інституцій ЄС та країн «Східного партнерства» глава держави планує підсумувати свій доробок у просуванні євроінтеграційного курсу України за період президентства та окреслити бачення пріоритетів відносин між Україною та ЄС на найближчі 5 років.

Читайте також: Порошенко у понеділок зустрінеться з Туском у Брюсселі

Крім того, під час візиту Порошенко проведе зустрічі з президентом Європейської ради Дональдом Туском, президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером, генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, президентом Європейської народної партії Джозефом Долем, а також главами держав та урядів країн Європейського Союзу та «Східного партнерства», які братимуть участь у саміті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-