Парубій: Заборону Луценко виступати на Погоджувальних радах оскаржили

Парубій: Заборону Луценко виступати на Погоджувальних радах оскаржили

Укрінформ
На рішення Окружного адміністративного суду Києва щодо незаконності надання слова представнику Президента у ВР Ірині Луценко подана апеляція, і воно не вступило в дію.

Про це повідомив Голова Верховної Ради Андрій Парубій під час засідання Погоджувальної Ради в понеділок, відповідаючи на зауваження депутата від фракції Батьківщина Сергія Власенка, який був позивачем у справі.

"На рішення суду подана апеляція. Воно не вступило в дію. І я хочу нагадати, що Конституційний Суд свого часу в роз'ясненні зазначив, що регламентувати роботу верховної Ради України не мають права жодні суди", - наголосив Парубій. Після цього він дав слово Представнику Президента у Верховній Раді Ірині Луценко.

Читайте також: Луценко не згодна з забороною суду виступати на Погоджувальній раді

Як повідомляв Укрінформ, Окружний адмінсуд Києва визнав протиправними дії Голови Верховної Ради Андрія Парубія щодо надання на засіданнях погоджувальної ради слова для виступу представнику Президента Ірині Луценко.

Луценко заявила, що не згодна з таким рішенням, бо вважає, що вона може брати участь у засіданнях Погоджувальної ради і обговореннях і як народний депутат, і як представник глави держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-