Адвокат Трампа домагався звільнення Йованович інтригами - Аслунд

Адвокат Трампа домагався звільнення Йованович інтригами - Аслунд

Укрінформ
Аналітик американського центру Атлантична рада Андерс Аслунд стверджує, що адвокат президента США Рудольф Джуліані доклав руку до звільнення посла США в Україні Марі Йованович.
Про це він заявив у коментарі "Голосу Амерки".

"Руді Джуліані через різні інтриги домагався звільнення в Україні зразкового посла Марі Йованович за два тижні, що просто обурює", - сказав Аслунд.

Він також наголосив, що Джуліані не обіймає державної посади в США, а є приватним юристом.

"Руді Джуліані є приватним юристом Дональда Трампа. У нього немає жодної офіційної посади, - нагадав аналітик. - Руді Джуліані ніколи не зміг би пройти будь-яке схвалення в Конгресі через своїх міжнародних клієнтів, яких він відмовляється назвати", - стверджує він.

Читайте також: Джуліані назвав фейком опубліковану Лещенком "комірну книгу" Партії регіонів

Серед клієнтів Джуліані Аслунд назвав мера Харкова Геннадія Кернеса.

Також Аслунд закликав новообраного президента України Володимира Зеленського не зустрічатись з Джуліані.

Як повідомлялося, раніше стало відомо про скасування поїздки Джуліані до Києва, де він мав зустрітися із Зеленським для обговорення розслідування, пов'язаного з інтересами президента США Дональда Трампа і справою про втручання РФ у президентські вибори в 2016 році.

За слова адвоката, його попередили, що приїхавши в Україну він «потрапить в середовище людей, які є ворогами президента, а в деяких випадках - ворогами Сполучених Штатів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-