Омелян на зустрічі з заступником помічника Помпео закликав посилити санкції проти РФ

Омелян на зустрічі з заступником помічника Помпео закликав посилити санкції проти РФ

Укрінформ
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян на зустрічі із заступником помічника Держсекретаря США Джорджем Кентом закликав американську сторону спільно з інституціями ЄС посилити санкції проти РФ через ситуацію в Азовському морі.
Про це інформує Мінінфраструктури.

«Ми бачимо, що санкції діють, і на сьогодні це ефективний механізм для зупинки повзучої окупації Азовського та Чорного морів з боку Росії», - заявив Омелян.

Сторони обговорили широке коло питань двосторонньої співпраці, ключова увага під час дискусії була зосереджена на викликах, які стоять перед Україною.

Міністр інфраструктури висловив переконання, що зовнішньополітичний вектор, спрямований на європейську і євроатлантичну інтеграцію України, має бути збережений, а справжні реформи - продовжені.

Окремо сторони обговорили розвиток інфраструктури сходу України, розбудову нового міжнародного транспортного коридору Go Highway та посилення співпраці у галузі кібербезпеки.

Читайте також: Заступник помічника Помпео подякував за співпрацю команді Порошенка

Кент високо оцінив політику Міністерства інфраструктури України, спрямовану на розширення українсько-американського співробітництва, та запевнив українську сторону у тому, що США і надалі докладатимуть всіх зусиль, щоб допомогти Україні стати успішною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-