Порошенко ввів рішення РНБО про зміцнення обороноздатності України

Порошенко ввів рішення РНБО про зміцнення обороноздатності України

Укрінформ
Президент України підписав указ, яким увів в дію рішення РНБО від 7 травня 2019 року “Про заходи щодо зміцнення обороноздатності держави”.

Про це інформує офіційний сайт Президента України.

“Документ визнає необхідність подальшого удосконалення напрацювання концептуальних підходів зі зміцнення обороноздатності держави в умовах тривалої агресії з боку Російської Федерації”, - йдеться в повідомленні.

Згідно з указом утворюється міжвідомча робоча група для підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави, відповідно до статті 14 Закону України «Про Раду національної безпеки і оборони України». Їй доручено, зокрема, напрацювати пропозиції РНБО щодо вдосконалення системи територіальної оборони, підвищення рівня військово-патріотичного виховання молоді, підготовки військового резерву ЗСУ та інших військових формувань, протидії інформаційній агресії проти України та організації й підтримання дій руху опору.

Читайте також: РНБО може зібратися після засідання Радбезу ООН через російські паспорти на Донбасі

Головою відповідної міжвідомчої робочої групи указом Президента №201/2019 призначено заступника Секретаря РНБО Сергія Кривоноса.

“Голова міжвідомчої робочої групи у тримісячний строк має внести в установленому порядку на розгляд Ради національної безпеки і оборони України пропозиції щодо комплексних підходів до реалізації визначених напрямів та у шестимісячний строк внести пропозиції щодо врегулювання проблемних питань та вдосконалення актів законодавства”, - зазначається в повідомленні.

Фото: ​president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-