Путін обов'язково спробує маніпулювати Зеленським – американський експерт

Путін обов'язково спробує маніпулювати Зеленським – американський експерт

Укрінформ
Росія на чолі з президентом Володимиром Путіним продовжить агресію проти України й обов'язково спробує маніпулювати новообраним президентом Володимиром Зеленським, щоб повернути свій вплив на Україну.
Про це заявив у середу екс-заступник начальника штабу Армії США, нині голова Інституту дослідження проблем війни, генерал у відставці Джек Кін (Jack Keane), повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Що стосується України, Росія намагатиметься маніпулювати новообраним недосвідченим президентом Зеленським", - зауважив колишній генерал на слуханнях у Палаті представників щодо протидії згубному впливу Кремля.

У цьому зв'язку він висловив сподівання, що Путін "не підштовхне його (Зеленського – ред.) на шлях нормалізації відносин з Росією", щоб змусити українську економіку працювати на олігархів з російськими грошима.

Читайте також: Волкер - про підсумки виборів в Україні: Ми підтримуємо не кандидатів, а принципи

"Європа і Сполучені Штати повинні докласти значних зусиль, щоб спонукати Зеленського підтримати антикорупційні зусилля в Україні та посилити її економічну життєздатність", - підкреслив експерт.

Крім того, за його словами, США і союзники "також повинні допомогти їм (українцям – ред.) посилити військову спроможність".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-